Bannerbilde

Personell

 • Skjæveland Gruppen spisser laget

  Skjæveland Gruppen spisser laget

  Fusjonen mellom Skjæveland og Multiblokk er mer enn en sammenslåing. Dette er et ledd i arbeidet hvor gruppen spisser seg for å bli en industriell organisasjon rigget for vekst.

  Les mer
 • Kalkulatør med dybdeerfaring

  Kalkulatør med dybdeerfaring

  Skjævelands nye kalkulatør Kjartan Tangeland er maskinfører, med rikelig erfaring fra grøfta. Han har egenskaper Skjæveland var ute etter i arbeidet med å spisse seg som en industriell organisasjon rigget for vekst.

  Les mer
 • Inge: Kategoriansvarlige Vann og avløp

  Inge: Kategoriansvarlige Vann og avløp

  Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Det sammenslåtte selskapet konsentrerer innsatsen om fire produktkategorier.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig for Infrastruktur

  Kategoriansvarlig for Infrastruktur

  Silje Vagle er kategoriansvarlig for Infrastruktur fra høsten av. Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Det sammenslåtte selskapet konsentrerer innsatsen om fire produktkategorier.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig Subsea

  Kategoriansvarlig Subsea

  Atle Skandsen blir ansvarlig for Skjæveland Gruppens produktkategori Subsea etter sommerferien. Av hensyn til kundene, samt produkt- og markedsutviklingen, har Skjæveland Gruppen spisset salgs- og markedsarbeidet sitt.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig for Mur og belegg

  Kategoriansvarlig for Mur og belegg

  Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Men om mye forandres, er Jan Herbert Sandsmark fortsatt ansvarlig for Mur og belegg.

  Les mer
 • Entusiastisk ny leder

  Entusiastisk ny leder

  I august begynte Beth Evensen Iversen å arbeide i Gruppen. Hun har det faglige ansvaret for HR og HMS hos Skjæveland og Multiblokk.

  Les mer
 • Kjetil kalkulatør – med mer

  Kjetil kalkulatør – med mer

  Kjetil Aanestad er en av problemløserne våre. Nå arbeider han som kalkulatør, men med Kjetils erfaring er han også en av dem som hjelper kundene våre når andre står fast.

  Les mer
 • Pirkepinnen ble kvalitetsleder

  Pirkepinnen ble kvalitetsleder

  Mannen sitter i operatørrommet for blanda hos Skjæveland, skal intervjues og svarer høflig på hvert spørsmål. Men oppmerksomheten hans er et annet sted. Han har nettopp forsøkt ut en ny resept, og sitrer av spenning.

  Les mer
 • Han tegner spesialløsninger

  Han tegner spesialløsninger

  En forutsetning for nøyaktige produkter er gode former, og før det igjen – produksjonsgrunnlaget. Jo mer kompleks produktet er, jo mer utfordrende er det å lage gode tegninger.

  Les mer